Babyshower

Mamma och jag skulle in till stan och köpa tyg till ett babynest sol vi skulle sy men jag hade känd mig lite dålig på natten så jag var lite osäker på om jag skulle orka. Men Johannes och mamma övertalade mig så mamma plockade upp mig vid 10, vi skulle bara förbi hemma hos henne för hon hade glömt mobilen innan vi skulle vidare.

Väl framme hos henne passade jag på att gå på toa. Det stod massa skor och hänge jackor inne på toaletten men mamma s att hon höll på rensade, vilket inte är så ovanligt så jag släppte det.

Sen när jag kom ut från toaletten var det fullt med folk i hallen, jag vart så förvånad så jag skrek rakt ut 😂

Började med brunch med allt möjligt gott!!

Sen var det dags för lite lekar, frågesport om tvillingar, gissa bajset, omkretsen på min mage och när alla trodde de skulle komma.

min fina syster

Sen var det dags för fika, så otroligt mycket gott det fanns!!

Fika!!!

Sen dags för paket. De två fick så mycket fint, mest kläder, en stor blöjtårta, böcker, leksaker och sånt som är bra att ha som blöjor, våtservetter, nappflaskor och nappar.

blöjtårta i Brynäsfärger

Man blir så otroligt rörd över vilka fina vänner man har som tar sig tiden att fixa och komma och glädjas med oss för våra två skatter! Va jag uppskattar er!!


Foton: jag och Jossan

ellenlundis
2017-04-15 @ 22:11:58
URL: http://finlandsgullet.wordpress.com/

Åh så fina bilder du har tagit de senaste inläggen. :)
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0