Påskmiddag i Stockholm

I fredags var vi bjudna till min morbror och hans familj på påskmiddag i Stockholm. Dom har en fantastiskt fin lägenhet, stor och luftig, älskar det där lilla kontoret som har fönster ut mot köket :)

När morfar och Berit hade kommit så var er dags att börja äta. Väldigt gott med lax, hemgjorda köttbullar, prinskorvar, Västerbottenostpaj, jansons med oliver i med mera. Sen var man otroligt mätt! Så en kopp kaffe på det sen vart det en lång promenad innan fikat.


Var till en lekplats och såg massa djur, grisar, kaniner och getter innan vi begav oss hem igen

Väl tillbaka vart det en gammal klassiker, rulltårtsbakelse, jätte gott!

Tack Pelle och Inger för en riktigt mysig långfredag!

Trevlig påsk vännern

Nu är jag vaken!


Då min bror tränar massa blev jag inspirerad att dra igång mitt gymande och finns det någon bättre tid att gymma på än på morgonen? Man blir piggare och gladare och så har man det gjort!

Speciellt efter gårdagens fika kändes det extra skönt att gymma ;)

Ha en härlig dag!

Helgens äventyr

Johannes farmor hade fyllt 75 i veckan så vi drog till Säffle och hälsade på henne och nästan alla hans fastrar och farbröder. Hade en riktigt härlig helg, träffat härliga personer, fick ett grymt muffinsrecept jag måste testa snart!
 
Vart lite dåligt med bilder men här har vi några från när vi stannade och fikade på en rastplats strax utanför Örebro.
Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0