Jag kom fram!

Jag tog mig till Stockholm för alla er som funderade, hittade till stationen i Upplands Väsby och till slut upp på perrongen, det var inte det lättaste kan jag säga. Sen tog jag pendeln för första gången, det var en upplevelse J

Sen när jag kom fram till Stockholm kl 7.25 brukar det inte vara speciellt mycket människor ute på gatorna men idag så var det fullproppat med folk, då får jag se ersättningsbuss för blå linjen och fick reda på sedan att det var stop i trafiken så det förklarade saken.

Ett frostbitet Upplands väsby

dsc01056 (MMS)

Ett frostigt god morgon från Upplands väsby. Nu kanske du funderar hur kom hon dit? Jo det var så att Johannes skulle börja en timme tidigare och utgå upplands väsby, så jag tyckte att det skulle vara roligt att åka med honom så kan jag ta tåget från upplands väsby, om jag hittar dit dvs ;)

Tidiga, stressiga morgon och omelett i stan

Tidig morgon
Klockan ringde 4.40 imorse så jag for upp ur sängen med som ett skott efter att ha drömt om PDFer och Idol, lite skumt. Såg till att Johannes kom iväg i tid med fika och mat så han orkar dagen och jag gick och la mig igen, fast besluten att gå upp kl 6 när klockan skulle ringa nästa gång... men det vart inte riktigt så. När klockan ringde igen så tänkte jag att jag absolut INTE skulle gå upp då så jag for upp kl 6.20 och behövde åka kl 6.50 absolut senast, inga problem tänker dom flesta men det är inte bra för mig att känna att jag har gott om tid på morgonen. För jag kom på att jag skulle hänga tvätten, kolla vilka som gick vidare igår i Idol så sen när jag skulle äta frukost så var klockan 6.50 och jag behövde springa ut i bilen med ett glas youghurt i handen... så mycket för min lugna morgon.

In till Uppsala!
Åkte med Pär-Inge in. Vi började med att lämna av en skrivare till Josef som så lägligt precis skulle äta frukost så jag fick en omelet och ett glas mjölk, tack Josef! Och nu sitter jag här på Uppsala kontoret och väntar på att klockan ska bli 9.30 så jag kan få gå och kolla upp min häl, ska få sulor som hjälper mot min hälsporre...

Så av detta kan vi lära att jag hinner bäst om jag bara har typ 15-20 min på morgonen för då tänker jag inte på allt annat jag skulle kunna göra, som att hänga tvätt t.ex. ;)

Ha en härlig dag!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0