Ta inte tiden för givet

Jag och Johannes pratade här om dagen om hur livet oftast bara rullar på, man hinner knappt med bitvis och det går så otroligt fort.

Man behöver stanna upp och uppskatta det man har, vart man är, njuta av varje dag för när de har gått så kommer de inte gå att uppleva igen.

Såg denna och kände att det var viktigt. Föräldrar är en så naturlig del av ens liv att man kanske ibland tar för givet att de alltid kommer vara där och trots det är fruktansvärt att tänka på att de en dag inte kommer vara där tror jag det är nödvändigt för att man ska stanna upp och uppskatta dom. Berätta för dom hur mycket vi uppskattar dom!

I repan med Safemode

Hänger i repan denna eftermiddag med killarna, efter två timmar har luftfuktigheten och värmen i rummet ökat en del ;)

Tjet jobbar så jag hoppade in och "skrek" lite ;)

Blodomloppet 2015

Igår gick blodomloppet i Uppsala av stapeln. Det var lovat regn och kyla men när det väl var dags var det uppehåll och som mest dugg på sina ställen.

Elisabet skulle springa 5 km och mamma och jag jogga runt.
 
Uppvärmning innan de som skulle springa 10 km.
 
 
Taggade innan vi skulle iväg på uppvärmning.
 
Glada efter loppet, gick mycket lättare än jag trott, vart gå/jogga, får träna lite mer till nästa gång och förhoppningsvis kunna springa hela vägen :) 
 

Fika efter under tak tack och lova, var rätt skönt att sätta sig i bilen sen och tina upp då man hunnit bli genomfrusen ;) detta kommer vi absolut göra om!!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0