Idag fyller världens bästa man!

Är ute och åker med Johannes som fyller år idag. Solen har äntligen tittar fram efter en grå morgon och vi är på väg till Malung.

Han är helt underbar min man och snygg är han också ;) grattis på födelsedagen älskling!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/97532/images/2012/pic_196135818.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/97532/images/2012/pic_196135838.jpg" class="image">

Hundvakt

Jag blev hundvakt ett tag såhär efter lunch, det är ju rätt trevligt när man får låna en hund att gå ut med. Hon skulle nosa på allt hon såg så tillslut kom jag på att det var lättare att jogga än att gå för då hann hon inte tänka på annat än att titta framåt ;)

Filmer, bra och mindre bra... enligt mig

Tänkte att det var på tiden att jag tipsade och varnade för lite filmer


Handlar om en kille som inser att familjen han bor med inte är hans riktiga familij då han ser en fantombild som ser ut som honom på en sida för personer som vart kidnappade som barn.
Riktigt spännande 4 av 5


En svensk kriminalserie om A-gruppen som är en specialgrupp i Stockholm som består av 8 olika karaktärer som kompliterar varandra personlighetsmässigt riktigt bra. Dom får dom här lite svårare fallen som dom ska lösa vilket dom gör bra.
Den är ju inte som Beck (är någon ;) men samtdigt var den sevärd, första kanske var lite seg men dom blir bättre. Ska nog påpeka att en film är uppdelad i två delar och varje del är typ 1,5 timmar så man ska ha lite tid om man ska ge sig på dom
3 av 5


Tiden är valutan, man får betalt i tid och betalar med tid och när tiden är slut är även du det.
Justin spelar killen från gettot som får nog och vill förändra det med en rikemansdotter.
Sevärd, skönt med filmer som inte är som alla andra, med nya ideer. Den får 3 av 5

Ett gäng äventyrare/bergsklättrare är ute på nya äventyr då de hör ett skirk i skogen och hittar en liten flicka nergrävd i ett hål. Men hon är inte vems dottter som helst och deras liv sätts på spel när de tar sig an att rädda henne från dom som grävde ner henne.
Rätt spännande, lite seg bitvis.
3 av 5

Han är stuntförare som ägnar sig åt att köra rånare om nätterna ibland...
Det var det som framgår av trailern så man får för sig att det är en spännande actionrulle men o så fel man kan tro... den är rätt mörk och rå och jobbig... tyckte jag
1,5 av 5

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0