Utsikt från repan

dsc00651 (MMS)

Nu har jag äntligen kommit upp i repan, det var låst men tillslut fick jag tag i någon som kom och låste upp. Det är sjukt varmt här inne, liten lokal och så får dom inte ha fönstret öppet så de flesta här ser ut som att dom tagit en dusch med kläderna på, det droppar om dom :) på bilden ser nu utsikten från repan.

Vackra Uppsala

dsc00650 (MMS)

Uppsala på sommaren är helt fantastiskt! Uteserveringarna kommer igång, solen är framme, det är mera folk ute och jätte mysigt. Det är dagar som denna som får mig att ens fundera på att kunna tänka mig flytta in till stan, men jag trivs nog för bra ute i skogen för att kunna göra det. Johannes skulle in på rep så då följde jag med och nu har jag jagat runt på stan efter en blå brevlåda men inte hittat någon, får bli en gul istället.

Rasterna ute

Dom har sagt på vädret att det skulle regna idag... det kan ha regnat högst någon minut här och åskat ett litet tag men sen har det varit fint. Så jag och min chef har suttit ute på alla fika och lunch raster och njutit av sommarvärmen. Vi konstaterade att vi har det riktigt bra som kan sitta ute och njuta av vädret i en så fin miljö. Sen till eftermiddagen så bakade jag en liten paj med äpplen och nektariner, skulle ha gräddats lite längre kanske men den vart god iaf.
Känner att det snart är dags att ta årets första dopp, får se om det blir ikväll eller i helgen kanske :)

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0