Johannes födelsedag


Gick upp och fixade frukost till Johannes, flaggan är på topp!

Kattem ville också vara med och hjälpa till

Efter frukost drog vi till gävle och strosade runt på deras fina gator och åt gott!


På kvällen kom hans familj förbi och grattade honom. En riktigt skön dag!

Chitty Chitty Bang Bang


Har laddat över massa musik i min iPhone och sitter och lyssnar då en låt som heter The Roses of Succes från filmen Chitty Chitty Bang Bang börjar ljuda i mina öron. Jag blir så glad, det är en film jag måste se snart igen. Handlar om en pappa som är uppfinnare och som har två barn. En dag så renoverar han en gammal rallybil och dom och en tjej beger sig ut på äventyr i denna flygande bil.Ska samla på mig lite gammla filmer, dom är oftast lite lättsammare och gladare än dagens filmer.

(Bild:discshop.se)

Lycklig ägare av en iPhon 4

Har fått en iPhone4!! Jag sa att då den är en jobbtelefon så kommer jag inte installera massa appar, har inte riktigt förstått syftet med alla onödiga, men då har min chef bara skrattat... fårstår varför nu för jag hittade massa bra appar som nu pryder min iPhon som skype, facebook, SF Bio, Arla köket, stegräknare och jag har förmodligen inte hunnit kolla igenom ens hälften av alla appar som finns! Oj oj oj.

Har inte riktigt vant mig vid hur den funkar, skulle försöka ringa med den igår och det tog ett tag innan jag fattade hur man gjorde men nu så ;)


(bild:mobil.se)

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0