Johannes 30

Mannen i mitt liv fyller 30 idag!

Kl 04.30 vaknar vi av att det smäller rejält utanför, tre kraftiga smällar. Det är lite så det funkar här när någon fyller jämt så kommer vänner och smäller smällare på natten och så får man bjuda på tårta :)

Så vi for upp! Då vi var beredda på detta så hade jag gjort en smörgåstårta kvällen innan

Efter ett tag behövde de åka till jobbet och vi kunde gå och lägga oss igen och försöka somna om. Vaknade vid 9 igen och kunde inte somna om. Så vi drog till Johannes mamma och åt frukost innan vi begav oss in till Uppsala.

Johannes ville klippa sig så vi tog en drop-in tid i Gränby. Då vi fick en timmes väntetid så tog vi en kaffe på starbucks undertiden


Efter klippningen så väntade vi in hans syster Elisabet som kom med buss (han visste inte att hon skulle möta upp oss), hämtade upp tårta på Brantings torg och drog sen till Dylan's (då det andra stället var stängt) och tog en burgare i solen

Hem sen och städa tills familjerna skulle komma och fira Johannes.
Pärontårtan från Brantings Dagen avslutades med att Johannes fick som present från mig och min familj, en ny GoPro kamera då den han hade innan ligger på Gotland i leran någon synas ;)

Annandag påsk

En härlig vårdag!

Frukost hos svärföräldrarna och sen ut för att få igång crossen, Johannes var rätt sugen att ge sig ut i skogen och köra lite
Det satt dubbdäck på så de behövdes bytas till dubbfria och när vi ändå höll på så kunde vi ju lika gärna kolla över luftfilter, gafflar, sladdar, torka av den sista Gotlands leran och lite annat småpyssel. 

Passade på att tvätta alla luftfilter och då det var rätt varmt ute hängdes de upp ute på tork, nu är det vår!


Sen var det bara att lasta och ge sig ut i skogen

5 månader sen GGN så det kändes rätt fint i hans muskler efter första varvet

Efter andra vart det fika i solen

Sen tog han sig genom ett tredje varv och kände att det vart lite lättare, min hjälte :)


Vart lite kyligt när solen började gå ner bakom trädtopparna så då satte jag mig i släpet. En fantastisk dag!

Sen fläskfilé med klyftpotatis när vi kom hem, mums!

Påskafton

En otroligt lugn och skön dag, mycket godis och mat!
Då jag rycker att Janson är nog bland det bästa som finna så har jag sett fram emot påskmiddagen.


Noomi hade rullat köttbullar
Och gjort rulltårtsbakelser

Sara och Johannes

Förutom det gjorde vi inte så mycket, jag har suttit och planerat allt som behövs göras till Johannes kalas på lördag, få folk som hjälper till att baka och laga mat och skrivit långa inköpslistor, man fyller ju 30 bara en gång i livet ;)
Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0