Första vabben

Emilia fick feber inatt så idag är jag hemma och vabbar för första gången i hela mitt liv. Känns nästan som att man smiter från jobbet men ska försöka skaka av mig den känslan och gosa lite extra med sjuklingen som iofs är otroligt pigg med tanke på sin feber 😅
(null)

Tiden går fort

Helt otroligt vad tiden går fort och tjejerna växer så det knakar. 
De är nu 1 år och 4 månader och springer runt här hemma, Emilia mest då Miriam precis lärt sig gå så där går det inte riktigt lika fort.

(null)

Sen sist så har tjejerna som sagt lärt sig gå, pratar på mycket mer och personligheterna har blivit tydligare.

Emilia är en riktigt busunge som kan vara överlycklig och springa runt och skratta och nästa sekund så sur så hon ligger platt på marken och grinar. En riktigt solstråle som har massa bus för sig.

(null)

Miriam är lillasyster även till personligheten, hon kan upplevas så liten ibland, så söt och gullig. Hon har ett mycket större närhetsbehov och vill helst va nära och att man bär på henne. Älskar att busa runt med syrran och är otroligt pappig sen ett tag tillbaka.

Tillbaka till jobbet

Jobbade första dagen igår. Tack och lov är det en uppstartsvecka så jobbar bara en och en halv dag och är hemma med tjejerna resten. Kommer sen bara jobba 50-75% så det är lite lagom.

Så jobbade min första heldag på nästan ett år och 4,5 månader men till min förvåning så kändes det nästan som att komma tillbaka efter semestern så det gick ju bättre än jag trott.

Lämnade av tjejerna hos svärmor innan och Miriam vart så nöjd, tog henne i handen och skulle in och leka undertiden Emilia vart jätte ledsen och grinade när jag skulle åka, kändes riktigt hämskt att åka då och jag grät hela vägen till jobbet men samtidigt så är jag så otroligt tacksam att dom får vara med familj och slipper förskolan i denna ålder och jag vet att dom trivs med sin farmor vilket gör det lättare att gå och jobba och fokusera på jobbet.
(null)

Några sköna grejer med att jobba igen
  • Att kunna fokusera på och göra klart en sak itaget
  • Dricka upp kaffet när det är varmt
  • Kollegor att prata med och jag har jätte fina kollegor och en riktigt bra chef


Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0