11 månader idag

Svårt att greppa att dessa små blir ett år om en månad!
Här hemma är det full fart, dom kryper och ställer sig upp mot allt dom hittar, till och med varandra 😅
(null)

Vi jobbar på att få in bra rutiner med mat och sovtider vilket inte alltid är så lätt men vi är inne på andra veckan nu och det börjar bli lättare. Gröt till frukost vilket dom inte alla mornar uppskattar.
(null)

Här har mamma lessnat på att de inte vill äta så de fick gegga själva istället 😅
Mat är ännu svårare oftast, men börjar även det bli bättre. De är inne i en period nu då de är skeptiska till allt som man ska försöka få i dom även då man vet att de gillar det, men då får man försöka få dom att smaka på det och sen brukar det gå skapligt. Favoriten just nu är pastagratäng med skinka och ost.
(null)

Mellan matandet blir det amning, tupplurar, promenader, lek och bus med pappa och mamma, älskar att bada och se när pappa spelar innebandy.
(null)

10 månader med tjejerna

Tjejerna har hunnit bli 10 månader! Tiden går så fort så manmåste se till att njuta av varje dag!
(null)

De kryper, går med hjälp, speciellt Miriam som varit först med allt sånt. Dröjer nog inte länge innan hon kan gå själv, hon får större självförtroende och håller i sig med en hand och börjar bli riktigt stabil. Emilia älskar också att gå men är inte riktigt lila stabil än. Vi köpte en gåstol till henne som hon tycker om och som Miriam gärna ställer sig mot och styr tills Emilia blir frustrerad och skriker till 😉

(null)

De är glada, skrattar mycket, otroligt mammiga och pappiga, sover bra på nätterna och busar på dagarna. Börjar ha roligt med och åt varandra mer och mer. Kan sitta och titta på varandra och skratta.
(null)

Nu ser vi fram emot att ha ettårskallas i slutet av april, ett riktigt prinsesskallas 💕 men hoppas tiden går sakta för dom får gärna va såhär små ett tag till ❤️

(null)

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0