Hus

Sitter här i vårt nya hus och mår otroligt bra :D
Att kunna sitta ute och njuta av frukosten på bron undertiden solen värmer ens nyvakna kropp är inte helt fel.
Det är ett litet rött hus med ett växthus och jätte stor tomt med massa blommor och smultron i varje vrå. De som bodde här innan lämnade nästan kvar allt utom kläder och sängkläder. Möbler, tv, sterio, mat, spel m.m så det var jätte spännande att springa runt i huset och öppna alla skåp när vi fick tillträde till det. Var som att gå på skattjakt :D
 
Vi flyttade in i lördags så det är lådor och kassar överallt, men det är så det ska vara när man precis flyttat in. Helt otroligt vad mycket grejer det är med tanke på att vi bara bodde i en liten tvåa innan men sen så var ju hela vårt fråd fullproppat med saker som vi tog med oss när vi flyttade dit som bara har stått. Så det är lika roligt att öppna varje låda för att se vad som finns för det har man glömt sen sist :D

Just nu håller Johannes på att lägger golv i garaget/blivande replokal i källaren så att allt ska stå stadigare och få bättre fäste och jag försöker få lite ordning uppe bland alla grejer.

Och så har vi fått en liten katt på 10 veckor som springer runt våra fötter hela tiden och som blir vildare och vildare för varje dag som går, men han är riktigt go när han är trött :)

Ha de fint 

Eget hus

Jippi!!! Nu är det äntligen dags att flytta.

Igår fick jag reda på att vi skulle få tillträde till huset om en vecka så det var med lätta steg jag och två kartonger gick hem för att börja plocka ur skåpen, slå in allt i massa tidningspapper och lägga ner de i kartongerna :D

Det känns så skönt att få flytta till ett hus med stor uteplats istället för att sitta instängd i en liten lägenhet... missförstå mig inte det har varit ett riktigt bra år i vår lilla lägenhe, men är man van att bo i hus så känns den lite liten och oprivat, speciellt såhär på sommaren då man vill vara ute... så nu kommer vi kunna sitta ute på våran 2700 m2 stora tomt och grilla med vänner, ta en frukost ute på den framtida verandan eller bara ligga ute och sola utan att massa ser mig :)


Att vi fick huset var nog Guds förtjänst mycket för att det var två som hade bjudit över utgångspriset när jag ringde till mäklaren för att se om huset fortfarande fanns kvar. Då visade det sig att en av de som hade bjudit över (han som skulle få köpa huset) inte hade kunna få lån och att mäklaren precis skulle ringa den andre köparen för att säga att han skulle få köpa det. Men när mäklaren hörde att vi var intreserade av huset så sa han att om vi kom och tittade på det och bestämde oss för att vi ville ha det så skulle vi få köpa det. Så nästa dag åkte vi och kollade på huset och kom fram till att vi ville ha det. Så veckan efter la vi handpening och nästa vecka ska vi lägga resten och huset är vårt!!!

Det är som Jan-Olov brukar säga: "Kan vara Gud" :D


Blir inflyttningsfest så fort vi slagit oss till ro ;)


Ha en fin dag!!!image8

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0