Har haft en riktigt skön helg, har varit h...

dsc02666 (MMS)

Har haft en riktigt skön helg, har varit hemma med Johannes utan att ha något inplanerat. Hade en mysig dag igår och idag har vi farit runt på en examensfest och hem till mamma och pappa för att fira pappa som fyller 49 år imorgon. Jag fick hjälpa till att dekorera en tårta, vart inte så snyggt men den är dekorerad med kärlek ;) nu är det innebandy som står som nästa punkt på schemat. Har varit så kul att träffa så mycket vänner och släktingar, ni betyder mycket!

Kvällens melodifestivalvinnare


Satt och tittade på melodifestivalen med Johannes för omväxlings skull, var en riktigt bra omgång med bra bidrag tycker jag. Några var lite bättre och andra lite sämre men jag tycker att dom som gick vidare till finale förtjänade det. Linda hade en otroligt energi och är ju slager rakt igenom och han Nicke tyckte jag hade en skön låt, tyckte om känslan i den!

Vad tycker ni om kvällens resultat?

En liten skogspromenadEtt litet klipp från förra helgen då jag och kameran tog en liten promenad, men batteriet dog rätt snabbt tyvärr så det vart en kort promenad

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0