Kaffe - Lavazza Tierra

Smartson - där kan man anmäla sig som testperson för nya produkter, man får ett nyhetsmail och tycker man produkten låter intressant så ansöker man som testperson.

Nu skulle de testa ett espressokaffe från Lavazza och alla som känner oss vet att kaffe dricks det rätt mycket i vårt hus så det passade perfekt tyckte jag.
Vart antagen och fick hem en förpackning bönor.
 
Att det var bönor gjorde ju saken ännu bättre då vi föredrar det före malt kaffe.
Så hem och fyllde kaffemaskinen. Älskar doften när man öppnar påsen för första gången och doftar på bönorna.
 
 
 Då vi vanligtvis dricker Zoegas skånerost och är vana med starkare kaffe så känndes detta rätt så milt, inte lika fyllig smak men samtidigt så gillade jag det. Det var en fin smak i det. Fick en mockabryggare av pappa och mamma som jag tänkte jag ska testa det i sen någon gång, passar säkert fint :)
Passar perfekt till chokladmousse med rostade hasselnötter ;)

Lunchlöpning

Chefen frågade tidigare i veckan när vi skulle ut och springa, fredag kanske men så tänkte jag inte så mer på det.
Så idag när kl var 11.30 så säger chefen "men då springer vi nu då" 
Det är ju lite därför jag planerar sånt eller obland bara säger att vi borde för han tar fasta på det och ser till att det händer när min inspiration tryter, vilket är oftast ;)

Så det var bara att slänga på sig träningskläderna och bege sig ut

Det är ett fantastiskt spår i Våla på typ 2,5 km i skogen. Underbart när solen skiner och fåglarna kvittrar, så det vart en riktigt skön tur på totalt 3,2 kmJojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0