Snart semester igen

Vilken underbar morgon, var ju inte speciellt lätt att komma upp men säg när det är lätt att gå upp kl 5.20, speciellt när Johannes får ligga kvar och sova!

Iaf här är det klarblå himmel, solen är på väg upp, än så länge är det lite svalt men jag tror det kommer ändras snart. Skulle vara så skönt om det höll i sig minst två veckor nu under min semester!!! :D

Står i gången på ett nattåg

Kom in till Uppsala för att se att tågen till Stockholm inte går pga ett elfel dom inte vet när det fixas. Plus att ersättningsbussarna som skulle gå inte gick så efter lite om och men står vi nu i gångarna på ett nattåg som jag hoppas tar oss till Stockholm eller i närheten iaf... Det är dagar som denna man skulle försovit sig eller satt sig på bussen hem igen, lagt sig i sängen och somnat om ;)

Fyndat på Clas Ohlson

Skulle in och köpa lite tavelkrokar till några träbokstäver vi köpte på Ullared. Då hittade jag även dessa Blu-ray filmer, två riktigt bra filmer till ett helt okej pris :)

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0