Tävling - muffinsträd

Sega chokladrutor

20-25 rutor
Tid 45 minuter
Ingredienser:
200 gr smält smör och avsvalnat
4 ägg
480 gr strösocker (ca 5,5 dl)
240 gr vetemjöl (ca 4 dl)
1 dl kakao pulver
1 msk vaniljsocker
1 msk bakpulver

Kläd en ugnsform (ca 20*25 cm) med bakplåtspapper, smörj pappret med lite av smöret. Vispa ägg och socker pösigt blanda sedan i smöret, blanda de torra varorna ordentligt och rör ned dem i äggblandningen.
Slå upp smeten i formen och grädda i 180 graders ugn 25-30 minuter, kontrollera med sticka kakan ska vara lite kladdig i mitten. Kyl ned och servera rumstempererad.
Det här receptet är från början ett recept på en kladdkaka men här i formen av en brownie med bakpulver i.

Hittade en tävling på en blogg där man kunde vinna ett mufinsträd och den chansen kunde jag inte missa!
Så jag gick in på kladdkaka.se för att leta rätt på mitt favorit recept av dom där så här kommer det

Beck - levande begravd


Vi såg Beck - levande begravd igår och kan nog lugnt säga att det var en av dom bästa Beck jag sett. Den var spännande från början till slut. Den handlar om en person som kidnappar folk, drogar dom, lägger dom i kistor och begraver dom och så ska Beck och hans team lösa fallet.
Den skulle jag ha velat sätt på bio, det var till och med så jag skrek till en gång. Den var så spännande så jag kunde knappt titta vissa gånger och så är Gunvald och Oskar så sköna!!

Absolut värd att se!!!

Har hört något om att detta var den absolut sista Beck, kommer sakna dom!

Jan Hedh

Jag har hittat en ny favoritförfattare: Jan Hedh. Han är chokladexpert, konditorimästare och författare och han har bland annat skrivit Passion för Desserter, Glass Passion och nu kommit med en bok som heter 277sorters kakor. Läste en artikel om den på aftonbladet och han har skrivit många böcker jag skulle vilja ha hemma i hyllan, tips! ;)

  

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0