Junior VM 2009

Junior VM har äntligen dragit igång!! Tre matcher har gått och Sverige har vunnit alla. Imorgon möter vi Finland och det kommer nog bli en tuff match, men jag tror nog att Sverige vinner. Det är alltid roligast att titta på sport tillsammans så vi brukar bjuda hem folk så vi kan sitta och titta tillsammans

Så här såg det ut första matchen

En underbar jul!

Vilken underbar dag det var igår, trevligt sällskap, god mat, fint väder och snö!

Vi började hos mamma och pappa med frukost, besök av de två små söta kusinerna, skögspromenad till Fagerkull där tomten bor och sen lite julmat och julklappar.

     

Sen åkte vi vidare till Johannes familj där det bjöds på julmat, julevangeliet, julklappar, Karl-Bertill Jonssons jul och hockeyspel.

    

Sen var man rätt så trött när vi kom hem vid 21 så vi orkade inte så mycket, blev lite julfika med skink macka och ris a la malta, en personlig favorit, och ett Päron till farsa firar jul. Var ett tag sen jag såg den, lite för mycket som gick på tok hela tiden men annars var den bra, lite nostalgi ;)

En underbar jul med andra ord!

God Jul!!!

Då var det äntligen Julaftons morgon, det var faktist lite spännande att vakna imorse och inse att det är julaftons morgon.
Snart bär det av till pappa och mamma och sen till eftermiddagen till Johannes familj och sen hem :)

Ha en underbar julafton!!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0