Mot Tyskland

Just nu sitter vi på ett flyg som snart ska lyfta mot Tyskland! Safemode ska dit och spela på en festival i helgen och jag fick följa med, ska bli härligt!
Ha en mysig helg!


Julbord på Gårdsjö älgpark

Igår var vi iväg på årets första julbord, Gårdsjö älgpark i morgongåva.Vi började med en kopp glögg ute i den kyliga vinterluften, glögg har nog aldrig smakat så gott.Sen satte vi oss på små traktorkärror som tog oss ut till älgarna. Det var riktig kul att se älgarna på så nära håll. Han pratade om älgar och parken och ledde dom runt så alla skulle få chansen att se de nära. Det var rätt häftigt.


Det var rätt skönt att få komma in och sätta sig i värmen sen och äta julmat. Allt var riktigt gott.

Så dit kan jag rekommendera er att åka!

Julbordens helg

Det är en riktig julbordshelg som ligger framför. Imorgon skulle vi ha åka till furuviks brygga utanför Gävle med Johannes familj, men pga sjukdom skjuts det fram, rätt skönt.
Sen på lördag är det dag att dra till älgparken i morgongåva med företaget Johannes jobbar för för älgsafari och julbord.
Söndag är det dags för min familj att äta,  och i år ska vi till Odensborg i gamlauppsala, har hört att dessertbordet är stort så det ä ser jag fram emot!

Så detta laddas för med tidiga gymmorgnar (2 iaf) och Zumba på lördag! :DKommer rulla fram på måndag

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0