IKEA - vilken guldgruva

Sitter och tittar på IKEAs hemsida och inser hur mycket saker jag skulle vilja ha, tror jag bara ska önska mig presentkort på IKEA i julklapp :D
Det fins så mycket jag skulle kunna tänka mig att göra om, byta soffor, sätta upp hyllor i köket där t ex mixern och brödrosten kan stå som nu står och tar upp onödig bänkplats. Sovrummet där bara sängen får plats just nu skulle jag vilja göra större, svårt då det inte fins så mycket utrymme att göra det större på om man inte sätter in en våningssän dvs ;) Garderoben skulle jag vilja irganisera upp och tvättrummet... ja ja listan kan göras lång, får börja i en ende och beta mig igenom så gott vi kan och så behöver ju inte allt hända på en gång utan man får ta det bit för bit :)

Men en bädsoffa skulle vara riktigt smidigt så slipper vännerna sova på en madrass på golvet ;)

Denna t ex

Ha en härlig kväll!!

Tänk att man kan slänga in så många person...

img_9274 (MMS)

Tänk att man kan slänga in så många personer på ett tåg och så fort man satt sig så åker mobiler fram eller så sitter man och stirrar ner i golvet, ingen säger ett ord på de 40 min det tar för tåget att ta sig från Uppsala till Stockholm :D värsta är ju att man själv gör likadant... Man skulle vara lite mindre svensk ;)

Läste Ulf Ekmans andaktsbok nu på tåget oc...

Läste Ulf Ekmans andaktsbok nu på tåget och idag skriver han om förlåtelse, att Gud har förlåtit oss och att vi måste leva i förlåtelse. Det är så viktigt och så lätt att glömma ibland... Tyckte att det var så bra skrivet så jag kopierade en bit av det han skrev: "På samma sätt som han har förlåtit oss skall vi förlåta andra. Vi skall stryka det från vårt konto. Vi kan inte, orkar inte och får inte gå omkring och ständigt komma ihåg alla fel som människor gjort mot oss. Det kommer bara att förstöra våra egna liv. Det kommer alltid att finnas saker som andra gör mot dig. Håll det inte emot dem. Tvärtom, förlåt i förväg och se till att du snabbt kastar det hela i glömskans hav. Annars kommer ditt sinne att bli besviket, misstänksamt, cyniskt och bittert och till slut försvinner all glädje ur ditt liv. Andra människors motstånd och ovilja kan ändå inte stoppa Guds plan för ditt liv. Men oförlåtelse kan! Och glöm aldrig att hur mycket du än förlåter så är det som ett dammkorn i jämförelse med hur oändligt mycket mer Gud har förlåtit dig." - Ulf Ekman.

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0