Äntligen helg!

Så underbart när man satt på jobbet idag och det gick uppför en att det snart var helg!

Imorgon spelar Safemode, kl 21.00, ute på Älvåsa , läs mer på www.alvasa.se. Marcus Birro kommer snacka vid 19

Ha en härlig helg!

Ha rätt input!

Det är så viktigt att vi fyller oss med rätt saker för det påverkar mer än man tror vissa gånger.

Musiken vi lyssnar på, filmerna vi tittar på påverkar vårt sätt att se på saker och våra värderingar. Så klart att om man ser på filmer som "romantiserar" saker som man vet är fel egentligen, även om det verkar så gulligt och oskyldigt, så kommer man tillslut påverkas, ens värderingar kommer förmodligen sakta men säkert vändas om man matar sig för mycket med det.

Så var noga med vad du tittar på och lyssnar på, jag har inte alltid varit det och kan tycka att det kan vara svårt ibland, men jag känner hellre att jag väljer bort filmer och inte lyssnar på musik som jag vet att jag inte borde titta på.

Vad kan det vara då?
Jaa du, jag tror att en bra måttstock kan vara, om Gud satt bredvid skulle du kunna titta eller lyssna på det då?

Ha en fantastisk dag!!

Gud är så fantastisk!

Psalm 139:1-18, 23-24

För sångmästaren, en psalm av David. Herre, du utrannsakar mig och känner mig. Om jag sitter eller står, vet du det, du förstår mina tankar fjärran ifrån. Om jag går eller ligger, utforskar du det, med alla mina vägar är du förtrogen. Innan ett ord är på min tunga, vet du, Herre, allt om det. Du omsluter mig på alla sidor och håller mig i din hand. En sådan kunskap är mig alltför underbar, den är så hög att jag ej kan förstå den. Vart skall jag gå för din Ande, vart skall jag fly för ditt ansikte? Om jag far upp till himlen, är du där, bäddar jag åt mig i dödsriket, är du där. Tar jag morgonrodnadens vingar, gör jag mig en boning ytterst i havet, skall också där din hand leda mig och din högra hand fatta mig. Om jag säger: "Må mörker falla över mig och ljuset bli natt omkring mig", så är inte mörkret mörkt för dig, natten skall lysa som dagen och mörkret vara som ljuset. Du har skapat mina njurar, du sammanvävde mig i moderlivet. Jag tackar dig för att jag är så underbart skapad. Ja, underbara är dina verk, min själ vet det så väl. Benen i min kropp var ej osynliga för dig, när jag formades i det fördolda, när jag bildades i jordens djup. Dina ögon såg mig när jag ännu var ett outvecklat foster. Alla mina dagar blev skrivna i din bok, de var bestämda innan någon av dem hade kommit. Hur outgrundliga är inte för mig dina tankar, Gud, hur stor är inte deras mångfald! Skulle jag räkna dem är de fler än sandkornen. När jag vaknar är jag ännu hos dig.
Utrannsaka mig, Gud, och känn mitt hjärta, pröva mig och känn mina tankar. Se till om jag är på en olycksväg och led mig på den eviga vägen. (Psaltaren 139:1-18, 23, 24 SFB)

Tänk att Gud har en plan med våra liv, att han har skapat oss underbara, att det inte fina någon plats dit han ej når, han är alltid där!!

Tack Gud för Din kärlek!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0