Gotland dag 3

Vaknade upp till ljudet av vågor och blåsten. Vilken lyx att ha en husbil att rulla runt i

Johannes drog iväg på en löprunda runt raukarna oh jag plockade fram en stol och satt ute och njöt av denna lugna morgon.
Lagom till Johannes kom tillbaka kom de andra ut och Johannes tog ett uppfriskande dopp i havet. Det var så kallt så fötterna nästan domnade.

Drog vidare till parkeringen vid raukarna och där tittade solen fram. Vi hittade en gräsplätt där vi åt frukost på och sen solade lite. Bestämde att det var skönt att hitta en strand och lite mat så vi drog till Burgsvik och tog en pizza på ett ställe som hette Fiket.

En helt okej pizza!
Sen vidare till stranden. En liten mysig strand som mest var en gräs där vi la ut våra grejer och la oss och solade undertiden Jonas hoppade i. Tog ett tag innan vi andra kom i men en efter en så hoppade vi i det ljumma vattnet!

Här hängde vi nästan hela dagen, så skönt att bara hänga, fika och snacka, när man inte har bråttom iväg till nästa ställe utan kan stanna upp och slappa!

Hungern slog till och vid packade in oss i husbilen igen och drog till Hemse för att handla det vi behövde för kvällens tacomys

Sen landade vi vid Lojsta träsk, en insjö nära vår gamla stuga.

Va jag har saknat detta ställe, kändes som att komma hem!
Vart en lång kväll med mat, fika och mycket skratt!
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0