Dan före dopparedan

Upp tidigt för att jobba medJohannes. Vart en rätt lugn dag med fika inköp i Askersund. En otroligt god julbulle med någon god fyllning med bland annat romrussin.

Pappa hade fixat gran, eller rättare sagt Olles morfar hade tagit en och pappa hade kört hem den till oss så när vi kom hem så stod den där mot husväggen. 
Vart en sväng till Våla för att köpa pizza, vem orkar laga mat och nu var det bara att ladda om inför julstädning, granpyntning, klappinslagning, skinka och Janson.

In med granen, fixade skinkan och Janson sen tog vi en paus och åkte till Johannes familj och åt skinkmacka. De höll på att pynta granen när vi kom. Nu började man känna av julen


Hemma sen hade det blivit dags att klä granen och slå in alla julklappar, sånt tar oftast längre tid än man tänkt sig men jag tycker det är rätt mysigt att sitta sent dagen innan julafton och slå in.


Det var inte en liten gran vi hade fått, var nästan 3 m, passade fint i vardagsrummet. Vart lite besvärligt bara att sätta i ljusen men efter lite pusslande, undertiden Johannes dammsög, så fick vi till det.
Halv två tror jag klockan stod på när äntligen allt var klart, klapparna inslagna och ihoppackade och vi kröp till kojs.Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0