Gotland

Fick låna husbilen så efter att vi skrivit på kontraktet på huset så drog vi ner till Oskarshamn och sov och fredagsmorgon tog vi färjan över till Gotland. Tjejerna tyckte om att åka färja och kolla på havet.

(null)

Kändes härligt att komma till Visby! Solen sken och vi tog en promenad, fikade och drog sedan vidare. Testade stenugnsbakade pizzor i rute för nästan 200 kr/st och de tog 1,5 h att få, tjejerna tyckte de var riktigt goda. 
Åkte sen norrut för att hitta en plats att sova på och hamnade 1 km från blå lagunen, fantastiskt fint!
(null)

Lördag
Att få vakna till ljudet av havet är underbart. Frukost sen promenad till En avskild plats bland klipporna där vi kunde bada och tjejerna älskade det! Emilia blir arg när man tar upp henne så hon inte får bada mer 😃
Solen strålar och vi drog ner till Visby för lite shopping men strömmen gick i hela Visby när vi skulle betal så det var bara att skippa det. Vart en glassi hamnen istället till tjejernas glädje.
(null)

Ställde oss vid ett sturreservat vid Roma kloster för kvällen där vi träffade på massa snälla tackor som tjejerna hälsade på.
(null)

Söndag
Efter frukost drog vi till Katthamarsvik och rökeriet där för lite lunch, ett ställe vi absolut kan rekommendera. Vart en räklåda med vanliga och rökta räkor, fantastiskt gott. (null)
Efter ett dopp i havet drog vi till våffelmagasinet i Ljugarn, också heltfantastiskt gott innan vi drog oss vidare och hamnade vid holmhällar.
Efter lite kvällsmat vart det långpromenad i den fina kvällen och magisktkvällsdopp i solnedgången. När tjejerna somnat satte kg och johanes oss ute i mörkret och lyssnade på havets brus,  sånt ger själe ro.
(null)

Måndag - grattis till mig!
Härligt att få fylla år på Gotland igen!! Efter frukost och lite lek bland raukarna  promenerade vi ner till stranden och tjejerna somnade på vägen så Johannes och jag kunde bada i lugn och ro innan vi drog vidare för fika i Hemse, jätte god saffranspannkaka. 
(null)

Födelsedagsmiddag nere i Ronehamn på Kapten Grogg, tjejerna hade andra barn att titta på så vo fick en lugn halvtimme, annars har det varit omöjligt att äta ute denna resa med tjejerna. God fish and chips med milkshake ! En sväng förbi Stånga för att kolla på stugan vi hade förut innan vi parkerade vid Lojsta för kvällen. Fanns ju får där med till tjejernas stora glädje. Emilia börjar gå rätt fint nu, skönt med stora ytor där de kan krypa runt.
(null)

Tisdag
Vaknade upp vid Lojsta, solen sken och det var otroligt varmt ute. Frukost ute, ett dopp i "träsket" och en liten promenad innan vi for vidare till Visby där vi bland annat köpte tjejernas första happy meal, dom gillar stripsen bäst, åt glass i hamnen och shoppade lite. Stockholmsveckan har dragit igång så det var fullt med folk i Visby, så vi köpte med oss stenungsbakad pizza och satte oss i husbilen 

(null)

Onsdag
Dags att åka hem, känns ju alltid lite tråkigt att lämna Gotland men skulle bli skönt att komma hem och låta tjejerna krypa fritt 😅
Frukost på båten, sen satte vi dom i fönstret så de fick se på havet vilket de tyckte var jätte kul. De tog en liten tupplur innan färjan hunnit fram, så skönt att de tyckte det var så roligt att åka båt!

En intensiv och underbar resa med mycket bad, pizza och nya fina minnen

Gotland, vi ses snart igen!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0