Johannes 30

Mannen i mitt liv fyller 30 idag!

Kl 04.30 vaknar vi av att det smäller rejält utanför, tre kraftiga smällar. Det är lite så det funkar här när någon fyller jämt så kommer vänner och smäller smällare på natten och så får man bjuda på tårta :)

Så vi for upp! Då vi var beredda på detta så hade jag gjort en smörgåstårta kvällen innan

Efter ett tag behövde de åka till jobbet och vi kunde gå och lägga oss igen och försöka somna om. Vaknade vid 9 igen och kunde inte somna om. Så vi drog till Johannes mamma och åt frukost innan vi begav oss in till Uppsala.

Johannes ville klippa sig så vi tog en drop-in tid i Gränby. Då vi fick en timmes väntetid så tog vi en kaffe på starbucks undertiden


Efter klippningen så väntade vi in hans syster Elisabet som kom med buss (han visste inte att hon skulle möta upp oss), hämtade upp tårta på Brantings torg och drog sen till Dylan's (då det andra stället var stängt) och tog en burgare i solen

Hem sen och städa tills familjerna skulle komma och fira Johannes.
Pärontårtan från Brantings Dagen avslutades med att Johannes fick som present från mig och min familj, en ny GoPro kamera då den han hade innan ligger på Gotland i leran någon synas ;)

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0