Ovanför Verona


När vi vaknade kunde man se havet när man gick ut på balkongen. Tyvärr så regnade det... Vidare till frukosten där vi beslutade att vi börjar dra oss uppåt och till något mindre turistigt ställe. Bokade hotell och drog oss vidare, efter en liten stund på balkongen, man måste ju slappa lite också ;)Vidare ut på vägarna. Nästa stopp var ett litet samhälle ovanför Verona.

Stannade till på ett köpcenter en timme för att luncha och gå i mataffärer, måste ju kolla sortimentet i Italien.

Vidare mot byn och vår gps ledde ut os på mindre och mindre vägar. Kom äntligen fram till hotellet och såg fram emot ett dopp i poolen men då det var rätt dåligt väder var det ingen annan som badade och det var förmodligen ett företag som hade konferens där och just då hade rast för det stod massa italienare i baren vid poolen och tittade och vi kände att vi inte ville bada med publik. Hotellet hade inomhus bubbelpool och turkisk bastu som vi testade istället.
Vi fick varsitt spakit som vi klädde oss i och drog till badet.


Var jätte skönt och välbehövligt att bara koppla av. Var säkert där två timmar.


Sara kollade upp en mysig italiensk restaurang som vi drog till på kvällen. Det var ett stall dom hade rustat upp. Allt var på italienska, var trösta italienska sällskap där, menyn var på italienska och servitören kunde knappt svenska så detta kändes lovande.
Började med en förrätt, lokal skinka. Den var riktigt god och hade man på deras ljuvliga balsamvinäger vart det ännu bättre.

Vidare till huvudrätten då jag hade beställt en svamppasta, den var också fantadtisk god och med riven parmesan på vart den fantastisk.Johannes var väldigt nöjd med sitt kött också!

Sara med.

Nu kom de in med två dessertvagnar så man fick peka på det man ville ha, så smidigt!

Vart en cream brulle till mig, pannacotta till Johannes, Johannes och Elisabet och Sara tog en glass. Allt var fantastiskt gott!Med denna härliga middag i magen sov man gott!

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0