Semestern än så länge

Dags att avlägga en rapport om hur min semester varit än så länge tänkte jag.
Det har varit jätte skönt att äntligen få semester, långa sovmornar och inte så mycket bestämt på dagarne, man tar de lite som de kommer och det är helt underbart :)
i måndags som sagt så jobbade jag till typ 11 , lite längre än vad jag hade tänkt men det var skönt att göra klart det jag höll på med så jag kunde släppa det helt sen och sen på dagen så spelade Johannes och Rye in en av Ryes lovsånger som vart grymt bra och jag satt och pysslade mest.
I tisdags sov vi nog till 11 och åkte sen in till uppsala för att hämta ut en mobil som varit på lagning och stannade och åt på resturang. Sen när vi åkte hem hämtade vi upp Jossan på henne jobb. Väl hemma var det bara att packa väskan, byta om och bege sig ut till älvåsa för fotbollsträning, den sista innan 24-timmars fotbollsturneringen som börjar idag kl 18,00, jag ska vara hejarklack med mina svägerskor :D Efter fotbollsträningen bar det av hem till och för bön. Det vart kladdkaka med grädde och det svenska bibelspelet som Johannes och Sara vann efter en läng och jämn omgång :D
Då kom vi till onsdagen, min födelsedag. Frukost sen iväg till råsbo med Elisabet för cross körning. Det var grymt fint väder och en sån gång jag önskade att man kunde fånga dofter på bild för doften av varm skog finns det inte mycket som slår ;) Sen vart det hem till Johannes föräldrar och åt, skönt att slippa laga mat själv :) Klockan 15 var vi hemma och då var det bara att sätta igång med att baka för klockan 18 skulle det komma folk. Jag hann göra 3 tårtor och baka sirapskakorm takc och lov hade min lillasyster varit så snäll och bakat mocarutor så sen när allt folk kom så hade vi fika så det räkte och blev över. Jag fick mycket fina saker, innebandyskor, fotbollsskor, Jon Bon Jovi skiva, kläder, presentkort m.m så det vart en helt underbar dag, tack tack!! :)
Torsdags gjorde vi inte så mycket, grillade och tittade på film, hade en soft dag bara och de behövs det med :)
Och nu är det fredag som sagt, vaknade 11,30, skönt med tankte på att det kan bli välldigt lite sömn i natt med tanke på att fotbollsturneringen håller på från 18,00 ikväll till någon gång under morgondagen så det blir att sova i bilen :D

Hur det går för vårt härligt glada lag gulkul får ni en rapport om nästa gång :D

Ha en härlig dag! 

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0