Hus

Sitter här i vårt nya hus och mår otroligt bra :D
Att kunna sitta ute och njuta av frukosten på bron undertiden solen värmer ens nyvakna kropp är inte helt fel.
Det är ett litet rött hus med ett växthus och jätte stor tomt med massa blommor och smultron i varje vrå. De som bodde här innan lämnade nästan kvar allt utom kläder och sängkläder. Möbler, tv, sterio, mat, spel m.m så det var jätte spännande att springa runt i huset och öppna alla skåp när vi fick tillträde till det. Var som att gå på skattjakt :D
 
Vi flyttade in i lördags så det är lådor och kassar överallt, men det är så det ska vara när man precis flyttat in. Helt otroligt vad mycket grejer det är med tanke på att vi bara bodde i en liten tvåa innan men sen så var ju hela vårt fråd fullproppat med saker som vi tog med oss när vi flyttade dit som bara har stått. Så det är lika roligt att öppna varje låda för att se vad som finns för det har man glömt sen sist :D

Just nu håller Johannes på att lägger golv i garaget/blivande replokal i källaren så att allt ska stå stadigare och få bättre fäste och jag försöker få lite ordning uppe bland alla grejer.

Och så har vi fått en liten katt på 10 veckor som springer runt våra fötter hela tiden och som blir vildare och vildare för varje dag som går, men han är riktigt go när han är trött :)

Ha de fint 

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0