Då var vi i huvudstaden igen

Från lördag morgon till igår (tisdag) kväll/natt har jag varit på boda borg tour med det vanliga gänget :) Alltså jag, Johannes, Pär-Inge, Jossan, Hanna, Sara och Johannes beslöt oss för att fara ut på vår årliga tour som består att vi är ute och åker, vanligast en 4-5 dagar i streck, och besöker 3 boda borg. I år tänkte vi att vi skulle hinna med 4 st på 4 dagar och det gjorde vi. Lördagen började tidigt, kl 6 i harbo för att ta oss vidare till örebro där vi skulle plocka upp Johannes E som varit på Frizon. På väg till örebro så skar sig motorn på minibussen vi fått låna... vi ringer runt till alla uthyrningsfirmor i örebro för att kunna fortsätta vår tour. Det ser mörkt ut men så ringer vi upp sista nummret på listan och de har en minibuss som vart avbokad kvällen innan och detta skulle vara den första helgen på flera år som den inte var uthyrd, kan det vara Gud kanske? ;) så vi hämtade upp Johannes med vår hyrbil och far vidare till första boda borg som vart karlskoga. De hade byggt en jätte häftig bana bestående av 7 celler som man kan köra som en hel lång bana eller så kan två lag köra den mot varandra, börja i ena änden och den som klarar mittencellen först vinner. Vi testade den och mitt lag förlorade båda gångerna men vi hade det kul. Efter karlskoga så for vi upp till torpshammar på en gång och tältade utanför boda borg annläggningen där. Eller jag, Joahnnes, Hanna och Jossan sov i bussen och de andra sov i tält.
Söndag var det frukost kl 9,30 och sen öppnade boda borg kl 10 så då var det bara in och köra. Den var mycket roligare än förra gången och vi klarade alla banor utom superbanan som vi kom till 3:e cellen på, måste lägga till att det är bara 6 lag som har klarat den ännu så den är inte så lätt. Efter det och en matpaus for vi upp till skellefteå. De har varit boda borg innan men gick ur det av någon anledning men sen så måste de ha ångrat sig och gått in i boda borg igen :)
Måndag så vaknade vi en halvtimme senare för de öppnade inte förrän kl 10,30, egentligen skulle de inte ha öppnat förrän kl 12,30 men öppnade de tidigare för oss :) Det var ett kul boda borg, hade varit roligare om alla banor hade funkat som de skulle. När vi var klara där berättade en ur personalen om boda borgs framtid och den kommer att bli stor :D är en amerikan som har köpt upp det tydligen och ska utöka. Sen vart det ett gatukök utefter vägen, var inte sugen på pizza eller nå sånt så det vart pytt i panna med ägg och rödbetor, så otroligt gott :D Sen vart det långkörning till Östersund, där vi sov mitt ute i skogen någon. Vi hade sett skyltar där det stog militärt område in på någon väg så jag funderade på om det skulle stå en arme utanför fönstret när vi vaknade :D Tycker inte om att frysa om näsan när man ska sova på tal om ingenting :D
Tisdag var absolut jobbigaste dagen att vakna på, hade ju bara sovit 7 timmar den natten :D (det är jätte mycket för att vara vi på boda borg tour så jag borde inte ha varit trött) Efter en snabb frukost gav vi oss iväg till Sveriges nyaste boda borg som vi, eller inte jag iaf, hade trott skulle ta så lång tid och vara så kul... men så fel jag hade :D När vi kom dit så träffade vi Stefan som är visionär och anställd av boda borg, han åker runt och kollar upp saker som går att förändra och förbättra på boda borg runt om i landet, han hade boda borg i oxelösund innan men har ju kommit upp sig en bit så det var kul. Sen så var banor ganska roliga, det var en del nytänkande, speciellt en bana som hette Coop som bestod av tre celler som är deras svåraste och det tog oss ett bra tag innan vi klarade den. Så efter att ha klarat alla banor på ca 4 timmar fick vi var sin tröja, jippi! sen vart det en pizza och den långa färden till örebro för att lämna in minibussen. Där väntade Josef som hämtade oss och sen bar det av hemmåt. Kom hem runt 4 på natten, somnade en halvtimme senare och sen var det bara att gå upp 5,30 för att åka till jobbet :) Tack och lov så har jag sovit så bra nätterna innan annars hade det inte gått så bra att jobba... :)

Det var min helg, kommer vara kvar här veckan ut så får vi se om alla kan komma överens om vad det ska stå i texterna... :)




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Jojjo i skogen

Livet på landet, inte fy skam det inte. Här kommer ni få en inblick i vardagen med allt vad det innebär. Gud är god och livet är bra härligt!

RSS 2.0